Eten- en drinken


Handycup met deksel - Institution - 12 stuks | Henro-Tek

Leverbaar in 10 tot 14 werkdagen

€ 199,95

Ideale schuine, transparante beker met grote handgrepen. U kunt drinken zonder uw hoofd naar achteren te kantelen.


Noppenbord | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 57,95

Het noppenbord is ideaal voor eenhandig gebruik. Kunststof snijplank met 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdopjes aan de onderzijde.
Afmeting 18 cm x 18 cm


Snijplank | HJÄLP

Levertijd afhankelijk van model

€ 52,95

Deze serie snijplanken heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt.

Model Varna heeft een verhoogde hoek die bijvoorbeeld brood bij het snijden en smeren op zijn plek houdt.

Model Kinno heeft hogere pinnetjes waarop u bijvoorbeeld een aardappel of ui kunt vastprikken. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel.

Model Hybro is uitgevoerd...


Flexibele medicijnbeker | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 31,95

Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uitgeknipte rand. Perfect bij iname van medicijnen.


Derby pottenhouder | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Potten blijven op hun plek en kunnen makkelijk worden geopend. Ideaal voor personen met een beperkte grip of die slechts één hand kunnen gebruiken.


Soeplepel | Good Grips

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 22,95

Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen. Totale lengte 18 cm.


Anti-slip placemat en onderzetter set | StayPut

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 21,95

StayPut: milieuvriendelijk en multifunctioneel anti-slip materiaal. Houdt voorwerpen stevig op zijn plek. Zacht en eenvoudig in gebruik. Beschermt bovendien uw oppervlakken tegen krassen en overige schade.


Bord opstaande rand  | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 20,95

Dit speciale design voorkomt morsen doordat het voedsel naar de opstaande rand wordt geduwd. Ideaal voor eenhandig gebruik. Geschikt voor de magnetron. Diameter 23 cm. Diepte 1,3 cm


Gecoate lepels | Good Grips

Levertijd afhankelijk van soort lepel

€ 19,95

Ideaal voor personen met bijtreflexen. De plastitol laag om de lepels beschermt tanden en lippen. Door af te wassen in koud water wordt de levensduur verlengd.


Smeer- en snijplank | Gordon Ellis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

De smeerplank is ideaal voor eenhandig gebruik. Smeer boterham makkelijker op de goed schoon te maken kunsstof plank. Antislip voetjes en een rand die men tegen de tafel zet, houden deze plank goed op zijn plaats. Vaatwasbestendig.


Scooper Bowl rood | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Eetkommetje met hoge randen helpt kinderen te eten zonder te morsen. De rubberen basisring voorkomt het verschuiven van het bord. De kom heeft een diameter van 13 cm. Onbreekbaar. Kleur: rood. Vaatwasmachine bestendig.


Dienblad - klein | StayPut

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek. Het modern vormgegeven blad heeft een extreme anti-grip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een anti-slip laag. Het dienblad is mat van kleur en is duurzaam. Makkelijk te dragen met de handvaten of te gebruiken als...


Gekarteld mes | Good Grips

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 17,95

Good Grip mes met gekarteld blad. Ideaal voor het snijden van vlees.


GripWare bord Standaard met hoge rand  | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 17,95

Bord met hoge rand. Gemaakt van melamine (sterke maar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt. Niet geschikt voor de magnetron. Diameter 20 cm. Hoogte rand 3,2 cm.


Buigbaar Bestek | Good Grips

Levertijd afhankelijk van bestek

€ 16,95

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goed houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De lepels en vorken kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het verzwaarde bestek weegt...