Eten- en drinken


Flexibele medicijnbeker | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 31,95

Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uitgeknipte rand. Perfect bij iname van medicijnen.


Bord opstaande rand  | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 20,95

Dit speciale design voorkomt morsen doordat het voedsel naar de opstaande rand wordt geduwd. Ideaal voor eenhandig gebruik. Geschikt voor de magnetron. Diameter 23 cm. Diepte 1,3 cm


Gecoate lepels | Good Grips

Levertijd afhankelijk van soort lepel

€ 19,95

Ideaal voor personen met bijtreflexen. De plastitol laag om de lepels beschermt tanden en lippen. Door af te wassen in koud water wordt de levensduur verlengd.


Buigbaar Bestek | Good Grips

Levertijd afhankelijk van bestek

€ 16,95

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goed houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De lepels en vorken kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het verzwaarde bestek weegt...


Amefa Bestek | Able2

Levertijd afhankelijk van soort bestek

€ 11,95

Amefa bestek is ideaal voor mensen met een beperkte hand en pols functie. Deze vork met gebogen, taps toelopende handvat ligt comfortabel in de hand.


Disposable slabben | Eco-Plus

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 10,95

Disposable / Wegwerpslab voor gemakkelijke bescherming van kleding. De slab is absorberend, waterdicht en heeft een opvangbakje. Scheur de koordjes los langs de perforatie en bevestig deze eenvoudig om de nek.