Bekers


Flexibele medicijnbeker | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 31,95

Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uitgeknipte rand. Perfect bij iname van medicijnen.


Heidi Beker met deksel | Heidi

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 12,95

Beker met kraagdeksel. Door de vorm van de deksel doseert u de vloeistof en voorkomt u morsen. Het uitstromen van vloeistof kan eenvoudig worden gestopt door het luchtgaatje in het deksel met de vinger te blokkeren. Inhoud 200 ml.


Ribbelbeker | Sure Grip

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 9,99

Deze transparante policarbonaat beker is stapelbaar en heeft diepe groeven. Hierdoor ligt de beker comfortabel in de hand en heeft u een goede grip. Geschikt voor zowel warme als koude dranken. Deksel niet standaard bijgeleverd. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Geschikt voor de magnetron. Inhoud 200ml.


Beker Care | Vitility

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 9,99

Deze functionele beker is verkrijgbaar in 5 transparante kleuren. De aangebrachte maataanduiding zorgt ervoor dat u perfect kunt doseren en controleren. De structuur aan de buitenkant van de beker zorgt ervoor dat de beker goed vast te houden is en niet uit de hand glijdt. De beker is geschikt voor warme en koude dranken.


Beker ErgoPlus | Vitility

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 9,95

De beker heeft een maataanduiding en biedt doordat hij twee grepen heeft een goede houvast.