Bestek


Bestek clip - vork of lepel | Vitility

Levertijd afhankelijk van soort

€ 34,95

De vork en eetlepel hebben een handclip die men eenvoudig over de hand kan schuiven. De clip past op vrijwel elke hand.


Buigbaar Bestek | Good Grips

Levertijd afhankelijk van bestek

€ 16,95

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goed houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De lepels en vorken kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het verzwaarde bestek weegt...


Bestek | Henro-Grip

Levertijd afhankelijk van bestek

€ 14,95

Handig bestek voor kinderen (blauw en groen). Maakt het eten makkelijker door het speciale ontwerp. De grote handgreep ligt comfortabel in de hand. De handgreep is van zacht rubberachtig materiaal en het eetgedeelte is van polypropeen gemaakt.


Knork plastic | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 14,95

De Knork is een stijlvolle vork met afgeronde zijkanten die veilig voedsel kan snijden als een mes, zonder dat er een scherpe rand aan zit welke de gebruiker kan bezeren. Het snijdt door voedsel en deze handeling wordt makkelijker gemaakt doordat de vinger aan beide zijden geplaatst kan worden. Het is symmetrisch en kan dus zowel door links als rechtshandige personen gebruikt worden.


Amefa Bestek | Able2

Levertijd afhankelijk van soort bestek

€ 11,95

Amefa bestek is ideaal voor mensen met een beperkte hand en pols functie. Deze vork met gebogen, taps toelopende handvat ligt comfortabel in de hand.


Cutlery Care Lite - vork | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 7,00

Let op: nog 1 vork op voorraad. Niet meer te bestellen bij de leverancier.

Dit bestek is licht van gewicht, met een verdikt handvat voor een makkelijke grip en is in het bijzonder geschikt voor mensen met een verminderde hand- en/of polsfunctie of een verminderde kracht in de handen. Door het lichte gewicht hoeft u minder kracht en druk uit te oefenen dan bij normaal bestek. Het mes kan zowel...