Lepels


Bestekset Rood | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 43,95
€ 39,95

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goed houvast hebben. De comfortabele grepen zijn verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De lepels en vorken kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het bestek weegt zorgt voor meer...


Bestek clip - vork of lepel | Vitility

Levertijd afhankelijk van soort

€ 34,95

De vork en eetlepel hebben een handclip die men eenvoudig over de hand kan schuiven. De clip past op vrijwel elke hand.


Soeplepel | Good Grips

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 22,95

Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen. Totale lengte 18 cm.


Gecoate lepels | Good Grips

Levertijd afhankelijk van soort lepel

€ 19,95

Ideaal voor personen met bijtreflexen. De plastitol laag om de lepels beschermt tanden en lippen. Door af te wassen in koud water wordt de levensduur verlengd.


Aangepast bestek - Caring - lepel of theelepel | Advys

Levertijd afhankelijk van lepel

€ 18,95

Caring bestek heeft plastic anatomisch handgrepen welke comfortabel in de hand liggen. Lengte van de handgrepen 12,7 cm.


Lichtgewicht lepel (gehoekt) | Good Grips

Levertijd afhankelijk van lepel

€ 17,95

Met dit eetgerei hebt u een maximale beheersing met een minimale grip waardoor u zelf kunt eten.


Caring Lepel Gebogen | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 18,95
€ 9,95

Deze lepel is gemaakt van roestvrij staal en uitgerust met een ivoor-gekleurde plastic handvat. Het is vooral goed voor mensen met zwakke polsen of beperkingen met de moteriek van de vingers. Dit bestek is uitstekend om de polsbewegingen te minimaliseren. Het bestek is makkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig.