Borden


Noppenbord | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 57,95

Het noppenbord is ideaal voor eenhandig gebruik. Kunststof snijplank met 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdopjes aan de onderzijde.
Afmeting 18 cm x 18 cm


Warmhoudbord met deksel | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 36,95

Door het resevoir onder het bord te vullen met warm water blijft het eten langer warm. Het water kan met behulp van een kleine trechter in het resevoir worden geschonken. Het water wat in het resevoir wordt geschonken mag NIET koken. Wordt geleverd met deksel. Ook ideaal voor mensen die langzaam eten. Denk hierbij ook aan babies en peuters.


Bord opstaande rand | Gripware

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 25,95

Bord met opstaande rand en een groef in de rand voor het bestek. Gemaakt van melamine (sterke maar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt. NIET geschikt voor de magnetron. Diameter 23 cm.


Bord opstaande rand  | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 20,95

Dit speciale design voorkomt morsen doordat het voedsel naar de opstaande rand wordt geduwd. Ideaal voor eenhandig gebruik. Geschikt voor de magnetron. Diameter 23 cm. Diepte 1,3 cm


Schepbord met zuignap | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Schepbord met een hoge achterkant. Ideaal voor eenhandig gebruik en voor personen met beperkte motorische coordinatie. De afneembare zuignap houdt het bord op zijn plek. Het bord is geschikt voor de vaatwasser, de afneembare zuignap niet. Kleur rood, diameter 23,5 cm, hoogte rand 6 cm.


Scooper Bowl rood | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Eetkommetje met hoge randen helpt kinderen te eten zonder te morsen. De rubberen basisring voorkomt het verschuiven van het bord. De kom heeft een diameter van 13 cm. Onbreekbaar. Kleur: rood. Vaatwasmachine bestendig.


GripWare bord Standaard met hoge rand  | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 17,95

Bord met hoge rand. Gemaakt van melamine (sterke maar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt. Niet geschikt voor de magnetron. Diameter 20 cm. Hoogte rand 3,2 cm.


Bord met hoge rand | Gripware

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 17,95

Bord met hoge rand en een laag gedeelte voor het gebruik van bestek e.d. Gemaakt van melamine (sterke maar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt.


Bord met verdeelvakken en opstaande rand | GripWare

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 14,95

3-vaks bord met opstaande rand. Ideaal om het eten gescheiden te houden. Gemaakt van melamine (sterke maar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt. Niet geschikt voor de magnetron. Diameter 22 cm. Diepte 1,9 cm


Warmhoudbord | Behrend

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 13,95

Het 2-vaks warmwaterbord houdt het eten langer warm. Door het resevoir te vullen met heet (niet kokend) water. De knop is ook als eierdop te gebruiken. Geschikt voor de magnetron. Diameter 22 cm.


Rond schep bord | Gripware

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 10,95

Een plastic bord met lage voorkant en een hoge achterkant. Ideaal voor eenhandig gebruiken en mensen met beperkte motorische coordinatie. Inclusief rubberen anti-slip dopjes om te voorkomen dat het bord wegglijdt. Geschikt voor de magnetron. Diameter 20cm.