Hulp in huishouden en keuken


Noppenbord | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 57,95

Het noppenbord is ideaal voor eenhandig gebruik. Kunststof snijplank met 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdopjes aan de onderzijde.
Afmeting 18 cm x 18 cm


Snijplank | HJÄLP

Levertijd afhankelijk van model

€ 52,95

Deze serie snijplanken heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt.

Model Varna heeft een verhoogde hoek die bijvoorbeeld brood bij het snijden en smeren op zijn plek houdt.

Model Kinno heeft hogere pinnetjes waarop u bijvoorbeeld een aardappel of ui kunt vastprikken. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel.

Model Hybro is uitgevoerd...


Tap Turner Draaihandvat | Gordon Ellis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 42,95

De TapTurner heeft een rubberen coating aan de binnenkant en zorgt voor een effectieve grip op de kraan. Eenvoudig en snel te bevestigen. Ideaalvoor het open en dicht draaien van kranen. Het rode handvat is voor de warme kraan en de blauwe voor de koude kraan. Geschikt voor kranen tot 6 cm.


Derby pottenhouder | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Potten blijven op hun plek en kunnen makkelijk worden geopend. Ideaal voor personen met een beperkte grip of die slechts één hand kunnen gebruiken.


Helping Hand Classic Pro - lang 82 cm- | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 23,95

De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen:


Anti-slip placemat en onderzetter set | StayPut

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 21,95

StayPut: milieuvriendelijk en multifunctioneel anti-slip materiaal. Houdt voorwerpen stevig op zijn plek. Zacht en eenvoudig in gebruik. Beschermt bovendien uw oppervlakken tegen krassen en overige schade.


Smeer- en snijplank | Gordon Ellis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

De smeerplank is ideaal voor eenhandig gebruik. Smeer boterham makkelijker op de goed schoon te maken kunsstof plank. Antislip voetjes en een rand die men tegen de tafel zet, houden deze plank goed op zijn plaats. Vaatwasbestendig.


Dienblad - klein | StayPut

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek. Het modern vormgegeven blad heeft een extreme anti-grip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een anti-slip laag. Het dienblad is mat van kleur en is duurzaam. Makkelijk te dragen met de handvaten of te gebruiken als...


Pottenopener (metaal) / Jarkey Metal Shiny | Brix Jarkey

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 11,95

De orginele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuum uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. Met deze metalen uitvoering zijn ook flessen met kroonkurken te openen.


Aardappel Schilmes | Good Grips

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 11,95

De Good Grips aardappelschiller schilt makkelijk en vereist minimale polsbeweging. Deze aardappelschiller heeft een roestvrij stalen mes en een gat in het handvat zodat u deze op kunt hangen. Het Good Grips handvat geeft u een vaste comfortabele greep,zelfs als het nat is.


Anti slip Potopener | Tenura

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 7,95

Anti-slip pot- en flesopeners zijn handig voor het openen van potten en flessen in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van fles of pot. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de fles of pot ook eenhandig te gebruiken.


Chop Chop flexibele snijplank | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 7,95

De ChopChop is een handige flexibele snijplank waarmee u makkelijk de gesneden producten in bijvoorbeeld een schaal kunt doen. Kleur transparant wit.


Jarkey Pottenopener los op kaart | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 6,50

De orginele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuum uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. De JarKey heeft geen scherpe randen of punten en is extreem duurzaam. Aanbevolen door diverse reuma fondsen en wereldwijd gepatendeerd. Kleuren zijn variabel.


Pottenopener (maxi) | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 6,50

De orginele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuum uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. Voor grotere vacuum deksels : 15 - 20 mm.


J-Popper ring-blik opener | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 6,50

Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel te openen. Plaats de top van de J-Popper onder de ring en trek aan het handvat. Het deksel gaat veilig los. Kleur wit