Smeer- en snijplanken


Multifunctioneel keukenwerkblad | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 119,95

Voor assistentie bij keukenwerkzaamheden. Ideaal voor personen met verminderde grijpkracht. Ook voor éénhandig gebruik. De klem houdt voedsel, potten, flessen of schalen stevig vast. Met de raspen, borstel en roestvrijstalen pinnen kunt u voedsel snijden, raspen, schillen en schoonmaken. In de verhoogde hoek kan het brood niet verschuiven wanneer het besmeerd wordt. Inclusief vier anti-slip...


Snijplank | HJÄLP

Levertijd afhankelijk van model

€ 52,95

Deze serie snijplanken heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt.

Model Varna heeft een verhoogde hoek die bijvoorbeeld brood bij het snijden en smeren op zijn plek houdt.

Model Kinno heeft hogere pinnetjes waarop u bijvoorbeeld een aardappel of ui kunt vastprikken. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel.

Model Hybro is uitgevoerd...


Noppenbord | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 51,95

Het noppenbord is ideaal voor eenhandig gebruik. Kunststof snijplank met 8 noppen aan de bovenzijde en 4 rubberen anti-slipdopjes aan de onderzijde.
Afmeting 18 cm x 18 cm


Smeer- en snijplank | Gordon Ellis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

De smeerplank is ideaal voor eenhandig gebruik. Smeer boterham makkelijker op de goed schoon te maken kunsstof plank. Antislip voetjes en een rand die men tegen de tafel zet, houden deze plank goed op zijn plaats. Vaatwasbestendig.


Chop Chop flexibele snijplank | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 7,95

De ChopChop is een handige flexibele snijplank waarmee u makkelijk de gesneden producten in bijvoorbeeld een schaal kunt doen. Kleur transparant wit.