Keukenhulpmiddelen


Multifunctioneel keukenwerkblad | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 119,95

Voor assistentie bij keukenwerkzaamheden. Ideaal voor personen met verminderde grijpkracht. Ook voor éénhandig gebruik. De klem houdt voedsel, potten, flessen of schalen stevig vast. Met de raspen, borstel en roestvrijstalen pinnen kunt u voedsel snijden, raspen, schillen en schoonmaken. In de verhoogde hoek kan het brood niet verschuiven wanneer het besmeerd wordt. Inclusief vier anti-slip...


Snijplank | HJÄLP

Levertijd afhankelijk van model

€ 52,95

Deze serie snijplanken heeft een rubberen TPE rand die de plank op zijn plaats houdt.

Model Varna heeft een verhoogde hoek die bijvoorbeeld brood bij het snijden en smeren op zijn plek houdt.

Model Kinno heeft hogere pinnetjes waarop u bijvoorbeeld een aardappel of ui kunt vastprikken. De pinnetjes kunnen ook dienen als ondersteuning bij het snijden van voedsel.

Model Hybro is uitgevoerd...


Appelschiller op zuignap | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 52,95

De appelschiller schilt en snijdt in spiraalschijven en verwijdert gelijktijdig het klokhuis. De zuignap op de voet zorgt voor stabiliteit


Hand Wringpers Easy Squeezey | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 49,95

De ‘Easy Squeezey’ is een handig hulpmiddel om met een verminderde handfunctie of pijnlijke handen keukendoekjes uit te wringen. U heeft weinig kracht nodig om het overtollige water uit uw doekje te wringen. De ‘Easy Squeezey’ is een practisch en compact hulpmiddel dat eenvoudig in uw gootsteen te plaatsen en te verwijderen is.


Derby pottenhouder | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Potten blijven op hun plek en kunnen makkelijk worden geopend. Ideaal voor personen met een beperkte grip of die slechts één hand kunnen gebruiken.


Pannenhouder voor steelpannen | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Pannen blijven op de kookplaat staan door dit hulpmiddel met 3 zuignappen, zodat je met 1 hand kunt roeren.


Flexibel afgietdeksel | Able2

Levertijd afhankelijk van materiaal

€ 14,95

Ideaal voor het snel en eenvoudig afgieten van al uw pasta, groente, rijst etc. Plaats het afgietdeksel op de pan, trek de ring tot aan de rand en fixeer deze over de rand van de pan. Het flexibele afgietdeksel past op pannen met een diameter van 18 - 24 cm. Vaatwasmachinebestendig.


Coolhand | Buckingham

Leverbaar in 10 tot 14 werkdagen

€ 12,95

Met behulp van de coolhand haalt u veilig borden uit de oven of magnetron. Door het brede handvat kunt u zonder veel kracht te gebruiken borden veilig verplaatsen. Ideaal voor mensen met reumatische aandoeningen.


Schaar Oban / Schaar Multiblad | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 12,95

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren. De grote handvatten zorgen ervoor dat de schaar comfortabel in de hand ligt en makkelijker is vast te houden.


Pottenopener (metaal) / Jarkey Metal Shiny | Brix Jarkey

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 11,95

De orginele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuum uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. Met deze metalen uitvoering zijn ook flessen met kroonkurken te openen.


Easy2hold | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 8,95

Een unieke, ergonomische hendel voor grote plastic flessen. De handgreep zorgt ervoor dat de fles niet ingedrukt wordt en geeft extra controle bij het schenken. Eenvoudig in gebruik. Verwijder de dop van de fles, draai de easy2hold vast op het schroefgedeelte, schenk de drank in en plaats de dop weer terug.


Anti slip Potopener | Tenura

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 7,95

Anti-slip pot- en flesopeners zijn handig voor het openen van potten en flessen in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van fles of pot. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de fles of pot ook eenhandig te gebruiken.


Chop Chop flexibele snijplank | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 7,95

De ChopChop is een handige flexibele snijplank waarmee u makkelijk de gesneden producten in bijvoorbeeld een schaal kunt doen. Kleur transparant wit.


Fles- en blikopener | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 6,95

Opener voor blikjes, draaidoppen, flessen en kroonkurken. Gebruik deze multifunctionele opener om gemakkelijk aluminium lipjes, hersluitbare flessen en vacuüm flessen te openen.


Pottenopener (maxi) | Brix

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 6,50

De orginele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuum uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. Voor grotere vacuum deksels : 15 - 20 mm.