Keukenmessen


Schommelmes | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 52,95

Kantelmes met groot blad. De kracht wordt in het verlengde van de arm uitgeoefend, waardoor uw arm minder wordt belast. Met comfortabel gevormd houten handvat en roestvrijstaal blad. Het mes kan zelf geslepen worden.


Vleesmes met gehoekt handvat | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 21,95

Dit vleesmes met gehoekt handvat is vernieuwd. Het gehoekte handvat is dikker gemaakt voor een comfortabele grip. Tevens voozien van een zachte anti-slip. Het mes is voorzien van nieuwe frisse kleuren. Het zachte antislip materiaal is gemarkeerd met een felgroene kleur. De hoek van het handvat is 90° en houdt hand en pols in een natuurlijke positie. Lichtgewicht en het mes is gemaakt van...


Vorkmes met gehoekt handvat | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Dit fijn gekartelde vorkmes met gehoekt handvat is vernieuwd. Het gehoekte handvat is dikker gemaakt voor een comfortabele grip. Tevens voozien van een zachte anti-slip. Het mes is voorzien van nieuwe frisse kleuren. Het zachte antislip materiaal is gemarkeerd met een felgroene kleur. De hoek van het handvat is 90° en houdt hand en pols in een natuurlijke positie. Lichtgewicht en het fijn...


Broodmes met gehoekt handvat | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Dit fijn gekartelde broodmes heeft een comfortabel gehoekt anti-slip handvat met zachte afwerking dat voor een stevige grip zorgt. De hoek van het handvat is 90 graden en houdt hand en pols in een natuurlijke positie. Lichtgewicht en het mes is van roestvrij staal. Lengte mes 20 cm.


Aardappel Schilmes | Good Grips

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 11,95

De Good Grips aardappelschiller schilt makkelijk en vereist minimale polsbeweging. Deze aardappelschiller heeft een roestvrij stalen mes en een gat in het handvat zodat u deze op kunt hangen. Het Good Grips handvat geeft u een vaste comfortabele greep,zelfs als het nat is.