Scharen


Schaar spits Gedion | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 21,34

Deze schaar is uitgerust met 2 “T-vormige” handvatten en in het bijzonder geschikt voor mensen die alleen een op- en neer beweging kunnen maken met één hand. U kunt de schaar gebruiken door hem in uw handpalm te leggen en met uw vingers in een stabiele positie op het handvat te duwen, of de geopende schaar over de tafel schuiven, zodat de schaar door het papier “snijdt”. Een alternatief is het...


Zelfopende schaar met 1 groot oog en 1 klein oog 75 mm | Able2

Levertijd afhankelijk van model

€ 19,95

Zelfopende schaar met veer waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan woren. De roestvrij stalen bladen hebben gepunte uiteinden.


Lusschaar gepunte uiteinden 75 mm rechts- of linkshandig | Able2

Levertijd afhankelijk van maat

€ 17,95

Eenvoudig knippen door zachtjes te knijpen. Roestvrijstalen bladen. Zelfopenend handvat. Met gepunte uiteinden. Ideaal voor mensen met reuma.


Schaar met 1 groot en 1 klein oog 75 mm | Able2

Levertijd afhankelijk van model

€ 13,95

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden. Met afgeronde punten.


Handwerkschaar | Able2

Levertijd afhankelijk van grootte

€ 12,95

Voor de rode variant: Dit handige kleine schaartje ligt makkelijk en comfortabel in de hand en heeft een lusvormig zelfopenend handvat. Ideaal voor mensen met reuma. Geschikt voor handwerken, handarbeid en voor heel fijn knipwerk. Ook ideaal voor kinderen om knipvaardigheden te ontwikkelen. Kan zowel links als rechts worden gebruikt. Inclusief beschermhoes.


Schaar met 1 groot oog afgerond 45 mm | Able2

Levertijd afhankelijk van uitvoering

€ 12,95

Scharen waarbij de volledige handkracht om te knippen gebruikt kan worden. Met afgeronde punten.


Schaar Oban / Schaar Multiblad | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 12,95

Versnipperen wordt heel eenvoudig met de schaar met vijf knipbladen. De vijf roestvrijstalen bladen knippen moeiteloos door bijvoorbeeld papier. Maar de schaar kan ook worden gebruikt voor het versnipperen van kruiden om bijvoorbeeld het eten te garneren. De grote handvatten zorgen ervoor dat de schaar comfortabel in de hand ligt en makkelijker is vast te houden.


Schaar Stomp Reno | Vitility

Levertijd afhankelijk van model

€ 8,95

Let op: alleen nog 1 linkshandig exemplaar leveraar. Geschikt voor mensen met een verminderde handfunctie of weinig kracht in de handen. Deze schaar heeft stompe punten, zodat u met een verminderde coördinatie, bij uitschieten tijdens het gebruik van de schaar, uw lichaam niet kunt verwonden. De Long-Loop-schaar heeft een vergrootte opening waarbij uw middelvinger, ringvinger en pink de...