Boodschappenwagens


Quattro shopper Senta | Andersen

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 99,99

Luxe boodschappenwagen voorzien van vier wielen. Kiest u voor duwen dan blijft de shopper keurig staan wanneer u hem loslaat. U trekt hem achter u aan of duwt hem voor u uit. De handgreep is in hoogte verstelbaar


Stairwayshopper | Andersen

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 92,99

Wanneer (hoge) stoepen en trappen (flats, bovenwoningen) genomen moeten worden biedt de Stairwayshopper uitkomst. De speciale wielconstructie maakt zowel het klimmen als het afdalen eenvoudiger. Uitgevoerd met een forse afneembare tas (49ltr) met diverse vakken waaronder een isoleervak. De handbeugel kan worden neergeklapt om ruimte te winnen bij het opbergen.


Big Easy | Andersen

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 59,99

Koppelsysteem voor de fiets. Maak van uw boodschappenwagen een fietsaanhanger. Montageset om de Shopseater Comfort aan de fiets te koppelen.


Smartshopper | Andersen

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 54,90

Een zeer solide shopper met een niet al te grote tas (44ltr). Door de geringe afmetingen en neerklapbare beugel neemt hij weinig ruimte in en past hij gemakkelijk achterin de auto. Kleine, lichte boodschappenwagen, speciaal voor senioren. Verkrijgbaar in de kleuren zwart/blauw en zwart.