Hulpmiddelen voor de auto


Draaikussen | Turn easy

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 154,95

Een veilig gewatteerd draaikussen. Het kussen is gemaakt van ABS-kunststof en draait makkelijk. Inclusief een afneembare en wasbare fleece hoes en een veiligheidsriem voor in de auto. Geschikt voor in de auto, op stoelen of op bed.


Handybar met draaischijf combi | Handybar - Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 59,95

De handybar® samen met de flexibele draaischijf in een verpakking.


Draaischijf | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 49,95

De draaischijf vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto, stoel of het bed. Omdat de draaischijf meedraait als men in- en uitstapt is het makkelijker een patiënt te verplaatsen van bijvoorbeeld het bed naar de rolstoel. Tevens zorgt de draaischijf ervoor dat de rug van de verzorger minder belast wordt bij het verplaatsen van een patiënt.


Handybar | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 34,95

Uw eigen veiligheids- en ondersteuningshandgreep voor in de auto. Met de Handybar stapt u makkelijk in en uit uw auto. Voorkom blessures. Sterk metalen binnenwerk. Comfortable anti-slip handgreep en voorzien van roestvrijstalen gordelsnijder.


Flexibele draaischijf | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 34,95

Een gewatteerde flexibele draaischijf. Ideaal voor gebruik in de auto of op stoel en bed. De zachte draaibare schijf zorgt voor een soepel draaiende beweging om de transfer te vergemakkelijken.


Wigkussen | Harley

Levertijd afhankelijk van model

€ 29,90

Door de hoek van 11 graden zorgt dit wigkussen ervoor dat het bekken in de juiste positie kantelt. De ruggengraat blijft in een natuurlijke houding staan waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk vermindert. Gemaakt van polyurethaan schuim.


Slimline Wigkussen | Harley

Levertijd afhankelijk van model

€ 27,00

Wigvormig kussen voor in de auto. Door de hoek van 5 graden biedt het wigkussen extra comfortabele ondersteuning tijdens het rijden.


Handgreep | Stander

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 24,95

Deze handgreep biedt extra ondersteuning bij het in en uitstappen van de auto. Laat het raam zakken en bevestig de nylon riem rond het portier. Positioneer de verstelbare handgreep op de juiste plaats en hoogte. Met anti-slip rubberen handvat.


Seat Belt Reacher | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 8,95

Een handig hulpmiddel om uw gordel te pakken en vast te zetten. Ideaal voor mensen met artritis, schouderklachten en beperkte mobiliteit. Eenvoudig te bevestigen.