Autostoelkussens


Draaikussen | Turn easy

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 154,95

Een veilig gewatteerd draaikussen. Het kussen is gemaakt van ABS-kunststof en draait makkelijk. Inclusief een afneembare en wasbare fleece hoes en een veiligheidsriem voor in de auto. Geschikt voor in de auto, op stoelen of op bed.


Obus Ultraforme | Obusforme

Levertijd afhankelijk van lengte

€ 96,99

Nieuw design (patent pending) om druk van rugwervels af te nemen. Reduceert door zitten veroorzaakte spiercontracties en vermindert de overbelasting van de rug. Tilt de schouderbladen gelijkmatig opwaarts en vermindert het onderuitzakken. Snel geïnstalleerd en gemakkelijk aan elke stoel of zetel vastgehecht. Discrete draaglus voor gemakkelijk transport. Lichtgewicht design ideaal voor op...


Handybar met draaischijf combi | Handybar - Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 59,95

De handybar® samen met de flexibele draaischijf in een verpakking.


Draaikussen 40 cm | Defa

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 59,95

Zit-draaikussen. Voor gemakkelijk draaien op de werkplek en opstaan uit bed of autostoel. Diameter 40 cm. Maximum gewicht 110 kg.


Bolletjeskussen | Defa

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 49,95

De hoge vormvaste bolletjes van schuimrubber in het Defa Bolletjeskussen geven een goede steun voor de rug en tevens een ventilerende werking. De magneetjes in het bolletjeskussen stimuleren de bloedsomloop. De 88 massagebolletjes van verschillende hardheid zijn optimaal afgestemd op de vorm van het menselijk lichaam. De masserende werking begint zodra u plaatsneemt op het kussen. Door gebruik...


Designer Wigkussen | Harley

Levertijd afhankelijk van model

€ 41,95

Zeer geschikt voor personen met tussenwervelaandoeningen en artrose. De basis van CMHR hoog veerkrachtig schuim is versmolten met 3 cm visco-elastisch traagschuim voor maximaal comfort en drukverdeling. De hoek van 8 graden zorgt ervoor dat de natuurlijke S vorm van de wervelkolom in stand wordt gehouden.


Lumbaarkussen / lumbaalkussen | Defa

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 39,95

Lumbaarkussen, per stuk in draagtas verpakt.


Anatomisch Wig-Zitkussen | Defa

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 39,95

Wig-zitkussen. Bevordert een actieve en juiste zithouding. Voorgevormd veerkrachtig schuimrubber zitkussen met afneembare wasbare hoes.


Hoofdsteunkussen | Defa

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 39,95

Hoofdsteunkussen, voor extra steun tijdens het autorijden.


Verstelbare ergonomische lendensteun | Defa

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 39,95

Lendensteun, verstelbaar. Instelbaar door middel van spanbanden. Kan gebruikt worden bij ieder type rugleuning. Iedere rug is anders. Net als de zithouding. Met de verstelbare ergonomische lendensteun van Defa kunt u nu zelf de ideale zithouding bepalen.


Draaikussen 32 cm | Defa

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 39,95

Zit-draaikussen. Voor gemakkelijk draaien op de werkplek en opstaan uit bed of autostoel. Diameter 32 cm, daardoor ook geschikt voor auto's met kuipstoelen. Ook is het kussen goed te gebruiken bij het opstaan uit bed.


Draaikussen | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 39,95

Het draaikussen gebruikt men, wanneer men moeite heeft met het draaien, bijvoorbeeld op een stoel of bij het in en uit de auto stappen. Zonder te veel kracht te gebruiken draait het kussen soepel en gemakkelijk rond, waardoor rug-, heup- en knie minder worden belast. Het kussen bestaat uit twee lagen. Een antislip laag aan de onderzijde zorgt voor extra grip. De bovenste laag is gewatteerd,...


Flexibele draaischijf | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 34,95

Een gewatteerde flexibele draaischijf. Ideaal voor gebruik in de auto of op stoel en bed. De zachte draaibare schijf zorgt voor een soepel draaiende beweging om de transfer te vergemakkelijken.


Lordose zitsteun | Defa

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 29,95

Lordose-zitsteun, verstelbaar, met contragewicht en koord. De in hoogte verstelbare Defa lordose zitsteun is speciaal ontwikkeld om rugklachten te voorkomen en te bestrijden.


Wigkussen | Harley

Levertijd afhankelijk van model

€ 27,95

Door de hoek van 11 graden zorgt dit wigkussen ervoor dat het bekken in de juiste positie kantelt. De ruggengraat blijft in een natuurlijke houding staan waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk vermindert. Gemaakt van polyurethaan schuim.