Rollators


Rollator Let's Go Out | Trust Care

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 329,95

Let’s Go Out rollator. Een wereldwijd succes. Let’s Go Out is een stabiele, lichtgewicht rollator. Compact opvouwbaar tot 20 cm breed en eenvoudig op te bergen in kleinere ruimtes.


Let's Go Indoor rollator | Trust Care

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 219,95

De Let’s Go indoor rollator is een lichtgewicht rollator voor gebruik binnenhuis.


Rollator | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 179,95

De compacte rollator Vitility is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De rollator heeft een zacht gepolsterde zitting en rugleuning. Ergonomisch gevormde handgrepen voor betere grip en extra comfort. Een parkeer- en handrem. Tas onder de zitting voor het veilig opbergen van de spullen. De tas kan worden verwijderd. Speciale wielen bieden betere grip en laten geen spoor achter.


Lichtgewicht rollator | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 149,95

Een lichtgewicht aluminium rollator waarmee u makkelijk kunt manoeuvreren. De zitting kan op drie hoogtes ingesteld worden, afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Remmen kunnen op slot gezet worden, zodat de gebruiker veilig kan rusten in zittende of staande positie. Eenvoudig in te klappen. Handvaten zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief tas onder de zitting. Kleur metallic blauw.


Aluminium 3-wiel rollator | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 134,95

Een lichtgewicht aluminium 3-wiel rollator van hoge kwaliteit. Eenvoudig op te klappen dus makkelijk te vervoeren en op te bergen. Inclusief tas.