Rolstoel accessoires


Paraplu/parasol | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

De paraplu/parasol beschermt rolstoelgebruikers tegen de regen en de zon. De paraplu/parasol heeft een doorsnede van 72 cm, heeft een verstevigd frame waardoor hij beter bestand is tegen windvlagen en een UV coating aan de binnenzijde ter bescherming van de huid tegen de UV straling van de zon. De steel is 70 cm lang. Het middelste deel is van metaal gemaakt, het onderste en bovenste deel is...


Schapenvacht voor rolstoel - zitting | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 27,95

Deze 100% wollen rolstoelzitting-beschermers absorberen transpiratie. Hierdoor wordt de huid niet klam en kan de huid blijven ademen wat zeer belangrijk is bij het behandelen van drukpunten. De zittingbeschermers zijn warm en comfortabel. Voor rolstoelgebruik, maar ook geschikt voor scootmobielen of andere zittingen en stoelen. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: zitting en zitting/rug.


Boodschappennetje | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Een groot boodschappennet dat met clips aan de boven- en onderzijde van een looprek en/of rolstoel te bevestigen is. Ideaal om boodschappen en persoonlijke spullen mee te nemen.


Beenheffer | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 8,95

Een hulpmiddel om zowel het been te heffen als naar beneden te brengen. Ideaal voor mensen met zwakke heupspieren. Afmeting: 2,5 cm breed, 82 cm lang met erin aluminium verwerkt en een opening voor de voet van 22 cm. Het aluminium is makkelijk buigbaar zodat het iedere voet op de juiste manier kan ondersteunen.


Beenheffer | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 8,95

Een hulpmiddel om zowel het been te heffen als naar beneden te brengen. Ideaal voor mensen met zwakke heupspieren. Afmeting: 2,5cm breed, 82cm lang met erin aluminium verwerkt en een opening voor de voet van 22cm. Het aluminium is makkelijk buigbaar zodat het iedere voet op de juiste manier kan ondersteunen.