Rolstoeltassen


Quokka Tas Vertical - grijs | Quokka Bags

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 89,95

Een sterke multifunctionele lichtgewicht polyester tas met 2 vakken die zijn af te sluiten met een ritssluiting. De flap is voorzien van een magnetische sluiting zodat deze niet kan openwaaien tijdens het rijden en lopen. De rits is te openen en te sluiten door middel van een ritsring. De tas is te bevestigen door middel van een apart verkrijgbare adapter. Deze kan eenvoudig op een rolstoel of...


Rugzak Mobility klein | Simplantex

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 59,95

Een compacte en stijlvolle rugzak voor (kinder-) rolstoelen, scootmobielen en voor iedereen die de voorkeur geeft aan een kleinere tas. De schouderbanden kunnen over de handgrepen van een rolstoel of over de hoofdsteun van een scootmobiel gehangen worden. Met het gesp en clip systeem kan de tas over de handgrepen of rugleuning van een rolstoel en vele elektrische rolstoelen bevestigd worden....


Tas en krukhouder in één | Splash

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 56,95

Stevige en duurzame tas voor aan de rolstoel of scootmobiel met of zonder hoofdsteun. Heeft aan twee zijden houders voor uw loopkrukken of wandelstokken. Één groot opbergvak, een klein voorvakje met rits en een netje aan de voorkant. Reflecterende veiligheidsstrip.


Rolstoeltas | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 39,95

Stevige en duurzame rolstoeltas met één groot opbergvak, een klein voorvakje met rits en twee zij-netjes. Reflecterende veiligheidsstrip.


Tas voor onder de rolstoelzitting | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Een vernuftige opbergruimte onder de zitting waar de rolstoelgebruiker via de voorkant bij kan. Gemaakt van duurzaam donkerblauw nylon. Makkelijk en stevig met riempjes te bevestigen.


Opbergtas Amado | Vitility

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 12,95

Laatste exemplaar: Op = Op. De opbergtas voor een rolstoel heeft twee vakjes en is ideaal voor het bewaren van mobiele telefoons, flesjes drinken, tissues, etc. De tas is gemaakt van nylon en dient aan de buis van de armleuning te worden bevestigd.