Scootmobiel accessoires


Scootermobiel beschermer Deluxe | Simplantex

Levertijd afhankelijk van maat

€ 111,95

Een stevige 100% waterdichte beschermer. Voorzien van een extra fixeerband waardoor u niet voorover hoeft te buigen. Kleur blauw


Scootermobiel beschermer | Simplantex

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 89,95

Beschermt de scootmobiel tegen neerslag en vuil. Lichtgewicht en volledig waterdicht. Voorzien van elastische randen. Kleur blauw.


Scootmobielbeschermer Deluxe XL | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 89,95

De scootmobielbeschermer deluxe is van stevige, duurzame kwaliteit en beschermt de scootmobiel gedurende het hele jaar tegen neerslag en vuil. Eenvoudig aan te trekken met de fixeerband.


Scootmobielbeschermer Deluxe Large | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 82,95

De scootmobielbeschermer deluxe is van stevige, duurzame kwaliteit en beschermt de scootmobiel gedurende het hele jaar tegen neerslag en vuil. Eenvoudig aan te trekken met de fixeerband


Scootmobielbeschermer | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 65,95

Deze lichtgewicht scootmobielbeschermer heeft elastische randen en is eenvoudig over uw scootmobiel te trekken. Volledig waterdicht. Past op nagenoeg alle drie- en vierwiel scootmobielen. Klein op te vouwen en op te bergen in een tasje of zakje. Machinewasbaar, maar ook te reinigen met een doekje.


Telefoonhouder Scootmobiel | Simplantex

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 33,95

Deze stijlvolle mobiele telefoonhouder past om het stuur van nagenoeg alle scootmobielen. Ook te dragen rondom uw arm zodat uw telefoon binnen handbereik is. Het hoofdvak heeft een ritssluiting. Apart voorvakje


Scootmobiel zittingbeschermer | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 24,95

Deze elastische scootmobiel zittingbeschermer trekt u over de zitting en rugleuning. Met klittenband onder de zitting te bevestigen. Volledig waterdicht.


Displaybeschermer / Scooter Control Panel Cover | Splash

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Beschermt de elektronica tegen neerslag. Univerele maat dus past op nagenoeg alle scootmobielen. Door de elastiek aan de zijkanten eenvoudig om de stuurhendels te bevestigen.