Sta-op-hulpen


Power Seat UpEasy Elektrisch | Uplift Power Seat

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 359,95

De ideale sta-op-hulp in elektrisch uitvoering. De UpEasy Power Seat is een uitstekende en handige mobiele oplossing voor personen die niet of moeilijk uit de stoel kunnen opstaan. U heeft geen aparte sta-op stoel nodig, maar gewoon de eigen vertrouwde fauteuil. Geen dure investeringen, maar een goedkope oplossing die overal gebruikt kan worden.


Upeasy Plus + V-Foam | Uplift Power Seat

Levertijd afhankelijk van model

€ 239,95

De UpEasy is een lichtgewicht kussen met een ingebouwde sta-op functie. De lift-up wordt gerealiseerd door middel van een gasveer welke tot 70% van het gewicht kan liften. De UpEasy treedt in werking als de persoon een opwaartse beweging maakt. Dit model met V-foam heeft visco-elastisch drukverlagend schuim, dat het zitcomfort aanzienlijk verbetert.


Upeasy Standaard | Uplift Power Seat

Levertijd afhankelijk van model

€ 199,99

De UpEasy is een lichtgewicht kussen met een ingebouwde sta-op functie. De lift-up wordt gerealiseerd door middel van een gasveer welke tot 70% van het gewicht kan liften. De UpEasy treedt in werking als de persoon een opwaartse beweging maakt. Dit model is voorzien van een Standaard PU kussen inclusief een wasbare hoes.