Persoonlijke Verzorging


Worksafe Oordopjes Voordeelverpakking | Alpine

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 81,95

Zeer veel mensen klussen regelmatig in huis of werken dagelijks in te veel lawaai. Het risico om gehoorbeschadiging op te lopen is groot voor deze groep.


Bad Back Pack | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 49,95

Rugklachten en rugpijn zijn erg vervelend en zeer lastig. Het belemmert de dagelijkse bezigheden en de bewegingsvrijheid. Daarom heeft Vitility Care vier producten geselecteerd in een voordeelverpakking, die kunnen helpen om dit te verlichten. De Bad Back Pack bevat de aankleedhulp DressEZ, een verlengde badspons, een aantrekhulp voor het aantrekken van kousen en een grijper met een lengte van...


Sokaantrekker Sock Assist - 2 touwen | Achieva

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 29,95

Deze unieke sokaantrekker heeft een aparte vormgeving. De Sock Assist heeft een niet plakkend oppervlak en trekt de sok op tot aan het onderbeen in plaats van tot aan de enkels. Het maakt het eenvoudiger om sokken of (knie) kousen aan te trekken met twee handen. Geschikt voor sokken en licht elastische kousen.


Muffy Baby oorkappen | Alpine

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 27,95

Unieke gehoorbeschermer voor baby s en peuters.


Helping Hand - Classic Pro - opvouwbaar lang - 82 cm | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 26,95

De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen:


Helping Hand Classic Pro - Standaard 65 cm - | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen.


Teennagelschaar op lange steel | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 18,95

Deze extra lange gehoekte teennagelschaar is ontworpen zodat u niet ver voorover hoeft te buigen. Ergonomische gevormde handgrepen voor een goede grip. De licht gebogen roestvrij stalen messen voorkomen dat de nagel wegglijdt tijdens het knippen. Knipt zelfs door de hardste nagels.


Nagelknipper op blok - Peta | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 15,95

De nagelschaar zit vast op een plastic blokje met anti-slipvoetjes. Door het comfortabele grote drukvlak werkt de nagelschaar als een hefboom. De roestvrijstalen knipper heeft een gebogen rand. Inclusief nagelvijl.


Sokaantrekker | Easy Pull

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 14,95

De Easy Pull sokaantrekker heeft een flexibele kern waardoor deze zich goed vormt naar uw voet. De lange lussen aan het eind van de sterke bandjes (81 cm) zijn ideaal voor mensen met weinig grip. De voering is van nylon dus uw voet glijdt er gemakkelijk in. De buitenkant is van badstof waardoor de sok of kous goed blijft zitten.


Bad- en schrobsponzen | Norco

Levertijd afhankelijk van vorm

€ 11,95

Deze populaire spons is leverbaar is verschillende modellen. De lichtgewicht sponzen zijn gemaakt van zacht polyfoam en zijn bevestigd aan een kunststof verbuigbare steel. De sponzen kunnen ook gebruikt worden voor huishoudelijke werkzaamheden. De schrobspons is rond en heeft aan een zijde een golvende structuur. Badsponzen zijn leverbaar in een rond of gevormd model. De steel kan vervormd...


Bidet kunststof | Atlantis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 9,95

Een handig hulpmiddel voor het wassen van het onderlichaam. Inclusief zeepbakje. Het bidet past in de meeste toiletten. Diepte 30 cm. en binnen breedte 25 cm.


Weekbox - los | Anabox

Leverbaar in 10 tot 14 werkdagen

€ 9,95

Losse Anabox weekbox. De box is geschikt voor 7 dagen met 1 vak per dag. Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst.


Krulveters | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 7,95

Eenvoudig in het gebruik. U hoeft krulveters nooit te strikken! Krulveters kunnen losser of vaster gemaakt worden. Ze hebben geen knelpunten en de schoen bljift goed zitten. Past door acht vetergaten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren: zwart, bruin, blauw en wit. 1 paar per verpakking.


Anabox dagbox | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 5,95

Losse Anabox dagbox. Dit is een box voor 1 dag met 5 vakken. Makkelijk om mee te nemen. Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. Kleuren zijn variabel.