Sokaantrekkers


Sokaantrekker Sock Assist - 2 touwen | Achieva

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 29,95

Deze unieke sokaantrekker heeft een aparte vormgeving. De Sock Assist heeft een niet plakkend oppervlak en trekt de sok op tot aan het onderbeen in plaats van tot aan de enkels. Het maakt het eenvoudiger om sokken of (knie) kousen aan te trekken met twee handen. Geschikt voor sokken en licht elastische kousen.


Helping Hand - Classic Pro - opvouwbaar lang - 82 cm | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 26,95

De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen:


Helping Hand Classic Pro - Standaard 65 cm - | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

De Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in twee aparte modellen.


Sokaantrekker | Easy Pull

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 14,95

De Easy Pull sokaantrekker heeft een flexibele kern waardoor deze zich goed vormt naar uw voet. De lange lussen aan het eind van de sterke bandjes (81 cm) zijn ideaal voor mensen met weinig grip. De voering is van nylon dus uw voet glijdt er gemakkelijk in. De buitenkant is van badstof waardoor de sok of kous goed blijft zitten.


Pantyaantrekker | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 12,95

De twee plastic muilen van deze lichtgewicht panty-aantrekker kan in elke gewenste vorm gebogen worden. Inkepingen houden de panty stevig vast. De lange aantrekbanden kunnen op maat geknipt worden.


Sokaantrekker | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 5,95

De unieke vorm van de flexibele lichtgewicht sokaantrekker houdt de sok op de sokaantrekker tot de sok over de voet getrokken is. Kan in elke gewenste vorm gebogen worden. De lange aantrekbanden kunnen op maat geknipt worden. Lengte aantrekbanden 91cm.