Beauty


Haarwasbak opblaasbaar  | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Ontworpen voor het comfortabel en makkelijk wassen van de haren in bed. De opblaasbare wasbak biedt een veilige voorgevormde steun aan het hoofd en beschermt de schouders. Gemaakt van extra sterk vinyl. De 1 meter lange afvoerslang heeft een veiligheidsstop die het mogelijk maakt om de wasbak gedoseerd leeg te laten lopen. Lichtgewicht en compact, makkelijk mee te nemen.


Haarwasbak opblaasbaar | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 24,29

Eindelijk kunt u uw haren wassen in bed. Zorg voor een goede positie van schouders en hoofd. Deze opblaasbare haarwasbak heeft een dubbele rand en voorkomt spetteren van water. Gemaakt van een duurzaam vinyl voor langdurig gebruik. Inclusief afvoerslang van 119 cm.


Kam of borstel met lange handgreep | Able2

Levertijd afhankelijk van kam of borstel

€ 21,95

Ergonomische kam en borstel op lange steel voor maximaal bereik en minimale inspanning. Het voorgevormde handvat ligt goed in de hand. Makkelijk schoon te maken. Latexvrij.


Voetmatje met puimsteen | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 14,95

Was uw voeten zonder naar voren te hoeven buigen. Te gebruiken in bad of douche en vast te zetten met de zuignapjes. Gebruik de puimsteen om uw voeten te scrubben. Lengte 28 cm.


Bad- en schrobsponzen | Norco

Levertijd afhankelijk van vorm

€ 11,95

Deze populaire spons is leverbaar is verschillende modellen. De lichtgewicht sponzen zijn gemaakt van zacht polyfoam en zijn bevestigd aan een kunststof verbuigbare steel. De sponzen kunnen ook gebruikt worden voor huishoudelijke werkzaamheden. De schrobspons is rond en heeft aan een zijde een golvende structuur. Badsponzen zijn leverbaar in een rond of gevormd model. De steel kan vervormd...


Teenwasser op steel | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 11,95

Kunststof teenwasser inclusief 2 badstof hoesjes. Schuif het badstof hoesje over het plastic plaatje. Lengte 68 cm.