Pillendozen


Medicijnagenda | MediMemo

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 21,95

Medicijnagenda voor 7 dagen. Per dag voozien van los uitneembaar dooje met 4 vakjes. Geschikt voor nagenoeg alle soorten pillen.


Pillendoos met alarm | Lifemax

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

Vergeet uw pillen niet in te nemen! Klein formaat met twee vakken om uw pillen in op te bergen. Gemakkelijk in te stellen. Geeft zowel een visueel als akoestisch signaal.


Anabox - 7 dagen in een box | Anabox

Levertijd afhankelijk van taal

€ 19,95

Medicijnbox met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft vijf vakken. Controleer in één oogopslag of er nog tabletten in de dagbox bevinden. De lege dagbox plaatst u achteraan in de houder. Vooraan verschijnt dan de dagbox voor de volgende dag. De Anabox is uitgevoerd in opvallende regenboogkleuren en is voorzien van Nederlandstalige tekst. Tevens is er een box verkrijgbaar...


Weekbox - los | Anabox

Leverbaar in 10 tot 14 werkdagen

€ 9,95

Losse Anabox weekbox. De box is geschikt voor 7 dagen met 1 vak per dag. Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst.


Pillendoos compleet 1 week | Shantys

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 9,95

Een pillendoos geschikt voor 1 week, elke dag 4 tijdstippen. De doos heeft de dagen, ochtenden, middagen, en nachten beletterd in het Engels. Inclusief medicatielijst. Kleuren kunnen per doos varieren.


Piltasje | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 7,95

Piltasje met vier vakken voor de ochtend, middag, avond en nacht. Met ritssluiting. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen.


Pillenvergruizer | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 7,95

Maalt zonder enige moeite pillen in poeder door een simpele draaibeweging. Ideaal om pillen te vermengen met voedsel of drank. Inclusief opbergvak voor het bewaren van pillen.


Anabox dagbox | Able2

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 5,95

Losse Anabox dagbox. Dit is een box voor 1 dag met 5 vakken. Makkelijk om mee te nemen. Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. Kleuren zijn variabel.


Pillen splijter | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 4,95

Geen rommel bij het splijten van pillen. De pillen worden eenvoudig gespleten zonder het risico dat u in uw vingers snijdt. Compact ontwerp, gemakkelijk mee te nemen. Veilig voor alle soorten pillen en tabletten tot maximaal 13 mm in diameter. Inclusief handig opbergvakje.


Pillendoos Extra Groot | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 2,95

Een grote dispenser om per dag uw pillen in te bewaren. De grote letters en hokjes zijn duidelijk voor visueel gehadicapten en personen met een beperkte handigheid. Elke dag heeft een dekseltje.