Ringkussen


Sitring Ringkussen | Sissel

Levertijd afhankelijk van model

€ 57,50

De Sissel zitring is vervaardigd uit vormvast polyurethaanschuim. Daardoor is de zitring niet ontvlambaar, hypoallergeen en CFK-vrij en dus milieuvriendelijk. Verkrijgbare in de modellen rond en ovaal. Inclusief katoenen badstof overtrek.


Designer ringkussen | Harley

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 38,95

Gegoten ringkussen van visco elastisch foam voor een juiste drukverdeling. Hoewel langdurig zitten op een ringkussen niet geadviseerd wordt, is het voor gebuikers van dit ringkussen geen probleem langer op het kussen te zitten. Exclusief hoes. Diameter B 44 x H 10 cm.


Original ringkussen | Harley

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 32,95

Gegoten ringkussen van polyurethaan schuim. Biedt optimaal comfort, ondersteuning en zorgt voor een juiste drukverdeling. Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Diameter B 44 cm X 8 cm.


Nodular ringkussen | Harley

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 30,95

Post-operatieve trauma's en aambeien zijn twee voorbeelden die het zitten onaangenaam maken. Dit eiervormig polyrethaan foam zorgt voor een constante luchtstroom. Neemt druk weg van de gevoelige plekken. Inclusief hoes. Diameter B 41 cm x H 7 cm.


Ringkussen | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Het kussen ontlast het zitgedeelte, na bijvoorbeeld een zware bevalling of bij anale klachten, zoals aambeien en een pijnlijk stuitje. Het ringkussen is gemaakt van foam en heeft in het midden een opening. Op deze plaats zorgt het kussen voor drukverlichting.


Rubberen ringkussen (opblaasbaar) | Able2

Levertijd afhankelijk van maat

€ 17,95

Dit opblaasbaar ringkussen wordt gebruikt om drukpijnen te voorkomen en het genezingsproces te versnellen. Te reinigen met een doek en warm water.