Kersenpitkussens


Cherry Heat Belt | Sissel

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 49,00

Kersenpitkussen nu in gebruiksvriendelijke uitvoering. Het duurzame natuurproduct dat talloze keren kan worden gebruikt. Meer mobiliteit. Verschuift niet meer dankzij de praktische klittenband. Gemakkelijk op te warmen in de microgolfoven. Ontspanning en een behaaglijk warmtegevoel in enkele seconden. Licht vochtige warmte ideaal bij rugpijn, buikkrampen, kolieken, nood aan warmte, met...


Warmtekussen Linum | Sissel

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 36,50

Warmtekussen op natuurlijke basis. Door de zachte en kneedbare lijnzaadvulling sluit het kussen perfect op het lichaam aan. Zorgt voor verlichting bij spierspanningen. Ideaal bij verkoudheid, griep, of buikklachten. Op te warmen in de magnetron. Blijft tot 1 uur warm. Bestaat uit 3-secties.


Balu Kersenpitkussen voor kinderen - oranje | Sissel

Leverbaar in 5 tot 10 werkdagen

€ 16,00

Warmtekussen voor kinderen. Leuk beertje gevuld met kersenpitten. Kan worden opgewarmd in oven of magnetron en geeft een aangename en vertrouwde warmte. Bevat geen water, kan niet lekken en is daardoor veilig voor kinderen.


Kersenpitkussen | Sissel

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 13,00

kersenpittenkussen: de "droge kruik" voor natuurlijke warmte


Kersenpitkussen | Sissel

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 13,00

Kersenpittenkussen: de "droge kruik" voor natuurlijke warmte. Al decennia lang een betrouwbaar huismiddel. Ideale warmtebron voor baby's en kleine kinderen, maar ook voor alle volwassenen. Extra verlichting van uw klachten door natuurlijke zachte massage van de kersenpitten. Verwarmen in magnetron of oven.