Sporttapes


Strengthtape Pre-cut rollen | Strengthtape

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 16,95

Ondersteunt en staibiliseert spieren, gewrichten en pezen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Directe druk- en pijnvermindering. Verbetering van de bloedcirculatie. Bevordering van de lymfeafvoer. Volledig waterbestendig. Uitstekende plak- en kleefkracht. Waterbestendig. StrengthTape kan maar liefst vijf tot zeven dagen op de huid zitten, irriteert niet en laat geen lijmresten achter.


Kinesiology tape | Sissel

Levertijd afhankelijk van kleur

€ 11,95

Elastischetape voor een stabiliserend effect op gewrichten. Spierfuncties te stimuleren. De tape is gemaakt van huidvriendelijke acrylkleefstof en 100% boomwol. De tape is lucht / water doorlatend en waterbestendig.


Strengthtape Pre-Cut mini kits | StrengthTape

Levertijd afhankelijk van model

€ 9,95

Ondersteunt en staibiliseert spieren, gewrichten en pezen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Directe druk- en pijnvermindering. Verbetering van de bloedcirculatie. Bevordering van de lymfeafvoer. Volledig waterbestendig. Uitstekende plak- en kleefkracht. Waterbestendig. StrengthTape kan maar liefst vijf tot zeven dagen op de huid zitten, irriteert niet en laat geen lijmresten achter....