Tuingereedschap


Tuingereedschap lang | Able2

Levertijd afhankelijk van model

€ 75,95

Tuingereedschap met een extra lange steel. Ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de armondersteuning in combinatie met dit gereedschap voor meer controle en gewichtsverdeling. Gemaakt van roestvrijstaal met een comfortabel helder gekleurd plastic gevormd handvat.


Tuingereedschap handgreep los - 2 stuks | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 34,95

Deze handgrepen kunnen gemonteerd worden op een breed scala van tuingereedschap waardoor u een stevige grip hebt en een comfortabele rechte werkhouding. De handgrepen hebben roestvrijstalen klemmen die met de hand vast gedraaid kunnen worden met de plastic vleugelmoeren.


Handgreep -T | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 24,95

De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 mm tot 44 mm bevestigd worden. Een handgreep dient aan het bovenste deel van de steel te worden bevestigd. De tweede handgreep dient iets lager te...


Tuingereedschap | Able2

Levertijd afhankelijk van model

€ 22,95

Speciaal ontworpen om de inspanning bij tuinieren weg te nemen. Dit gereedschap heeft een pistoolgriphandvat welke de pols in een natuurlijke houding houdt en zorgt voor een stevige grip op het gereedschap. Gemaakt van roestvrijstaal met een comfortabel helder gekleurd plastic gevormd handvat.


Handgreep -D | Vitility

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 19,95

De handgreep kan aangebracht worden op gereedschap met een steel zoals schoppen, schoffels, bezems, sneeuwruimers, zwabbers, stofzuigerbuizen en andere huishoudelijke hulpmiddelen met een steel. De handgreep kan op stelen met een diameter van 19 mm tot 44 mm bevestigd worden. De handgreep dient halverwege de steel te worden bevestigd waardoor een hefboomwerking ontstaat.


Armondersteuning | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 18,95

Deze armondersteuning past op de achterkant van al het bijbehorende tuingereedschap. Het biedt extra ondersteuning voor tuinders met zwakke handen of polsen.