Toilet bad en douche


Relax Douchezitting met Armsteunen en Soft Rugleuning | Etac

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 395,95

Het nemen van een douche is een van de kleine dagelijkse geneugten. Het biedt even de mogelijkheid om weg te dromen. En met de opklapbare Etac Relax wandgemonteerde douchezitting kunt u rustig gaan zitten en genieten van een weldadige douche. De Relax douchezitting is ontworpen met aandacht voor de details, zodat douchen een plezierige ervaring kan zijn. Minimalistisch Scandinavisch design...


Douchekruk met rugleuning | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 84,95

Deze gecurfde douchekruk is robuust en licht tegelijk. De comfortabele zitting is geperforeerd voor een goede drainage en heeft grepen aan beide zijkanten voor steun en stabiliteit. De kruk is van lichtgewicht aluminium. Met rugleuning.


Douchekruk in hoogte verstelbaar | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 71,95

Deze robuuste douchekruk is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. De zitting zit aan het frame geklemd. De douchekruk heeft handgrepen aan beide kanten die stabiliteit en extra steun geven aan de gebruiker. In hoogte verstelbaar.


Douche kruk | Contour

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 69,95

Deze gecurfde douchekruk is robuust en licht tegelijk. De comfortabele zitting is geperforeerd voor een goede drainage en heeft grepen aan beide zijkanten voor steun en stabiliteit. De kruk is van lichtgewicht aluminium.


Badplank met handgreep | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 58,95

Uitstekende badplank met stevige handgreep, perforaties voor waterafvoer en een comfortabele gevormde zitting. De breedte is verstelbaar door de rubberen anti-slip doppen te verplaatsen.


Bedpan Ondersteek Roestvrijstaal (RVS) | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 56,95

Bedpan (ondersteek) gemaakt van edelstaal. Eenvoudig te reinigen en geschikt voor autoclaaf. Inclusief RVS deksel. Diameter 30 cm.


Douchekruk | Able2

Leverbaar binnen 2 werkdagen

€ 49,95

Lichtgewicht douchekruk van aluminium met ronde zitting. Diameter 33 cm.


Toiletverhoger met deksel 10 cm | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 44,95

Deze toiletverhoger van polypropyleen is duurzaam en sterk. De verhoger wordt stevig vast gezet met twee verstelbare klemmen. Door de gladde afwerking is de toiletverhoger eenvoudig te reinigen. Autoclaveerbaar.


Toiletverhoger met zachte zitting 5 cm | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 29,95

Een zachte met schuimrubber gevulde toiletverhoger met wasbare vinylhoes. Te fixeren met klittenband. Ergonomische verantwoorde manier om toiletzittingen comfortabeler te maken.


Bedpan Ondersteek Kunststof | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 28,25

Kunststof bedpan (ondersteek) met deksel. Diameter 31 cm


Uri-Go | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 17,95

Met Uri-Go worden alle urinevlekken en -geuren permanent verwijderd. Zelfs geconcentreerde urinevlekken van vele jaren verdwijnen volledig met deze ultieme urineverwijderaar. Kan toegepast worden op elke ondergrond; zacht of hard. Urine bestaat uit kristallen en zijn moeilijk te verwijderen. Uri-Go lost deze kristallen op. Hierdoor bent u ook de vieze geur kwijt. Uri-Go eet als het ware deze...


Gipshoes half been - volwassenen | Atlantis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 15,95

Beschermt uw gips tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen. Ook verkrijgbaar in kindermaat.


Gipshoes half been - kind | Atlantis

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 15,95

Beschermt het gips van uw kind tijdens het douchen en baden. Gemakkelijk aan te brengen. Meerdere malen te gebruiken. Niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen.


Antislip douchemat | Able2

Leverbaar in 2 tot 5 werkdagen

€ 14,95

Deze rubberen douchemat heeft een geribbeld oppervlak voor meer grip. De zuignappen zorgen ervoor dat de mat niet wegglijd. Het water op de mat loopt vanzelf weg. Kan in de machine gewassen worden.


Anti-slip strips | Tenura

Levertijd afhankelijk van model

€ 14,95

Deze zelfklevende ant-slip rondjes en strips zijn speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Geschikt voor in bad, douche, badkamervloeren en andere oppervlaktes waar het regelmatig nat en glibberig wordt. rol van 3 meter.